Om Mariannes Rejser

Hos Mariannes Rejser sammensætter vi hver enkelt rejse efter kundens ønsker. Vi giver gode råd om destinationer og oplevelser på ferien.

Når vi arrangerer pakkerejser med fly er det altid med rutefly, som vi bestiller direkte hos flyselskabet. 

Resten af programmet sammensætter vi med lokale turoperatører. Alle rejser er unikke og derfor finder du kun eksempler her på siden. En skræddersyet rejse behøver ikke at være dyrere end en færdigpakket rejse, men den er altid mere værd.

Vi er medlem af Rejsegarantifonden med nr. 2667.

Vores rejser er som udgangspunkt uden rejseleder, men hvis I ønsker en rejseleder på jeres tur, så sørger vi for det.

Kontakt os ved at sende en mail til:

info@torrestravel.dk

 

Vi er stolte af at kunne viderebringe nogen af vores kunders anbefalinger:

Birthe Trabjerg-Madsen fortæller:

Jeg har sammen med gode rejsekammerater med stor fornøjelse rejst med “Mariannes Rejser” flere gange i Toscana.

Hver gang har Marianne lavet et program målrettet vores ønsker om ophold, oplevelser og indhold.  Vi oplevede og mærkede den toscanske kultur intenst med bilture, besøg på vingårde og skønne seværdigheder.

Der var samtidig tid til afslapning og nydelse på caféer og markedspladser. På hver tur har vi oplevet det skønne Toscana –  krydret med Mariannes mangeårige kendskab og viden om området og kulturen. At Marianne samtidig er en dygtig og rutineret chauffør – som kender den italienske mentalitet – gjorde bare, at vi trygt kunne læne os tilbage, slappe af og nyde turene 😊

“Mariannes Rejser” kan absolut anbefalet, især når du har individuelle ønsker til dit næste rejsemål. Fin service, en dygtig rejseleder og et fleksibelt rejsebureau, der holder hvad der bliver lovet 👍

 Jeg vælger også “Mariannes Rejser” næste gang turen går til Italien 🇮🇹