Grækenland

Når man siger Grækenland, så tænker I sikkert de græske øer som Kreta, Rhodos og Kos. Men hvorfor ikke dykke ned i historien i den græske hovedstad Athen, som byder på så mange smukke seværdigheder og udsøgte græske madoplevelser.

Her nedenfor kan du lade dig inspirere af en tur til Athen og den smukke (oversete) ø Ægina.

Athen – Parthenon og Ægina

Det er nemt at komme til Athen, der er direkte fly fra København flere gange om ugen.

Dag 1: Ankomst til Athen og kørsel til hotellet i centrum af Athen. I bor i gåafstand til Akropolis. Aftensmad på en af de mange restauranter i indre by.

Dag 2: I mødes med den engelske guide ved hotellet, og sammen går i til Akropolis med templet Partheon, hvor der er en grundig rundvisning. Herefter er der besøg på det græske museum.

Efter en udsøgt frokost er der rundvisning i den gamle bydel Plaka, der er den oprindelig del af Athen og hvor I ser de genkendelige græske hvide huse og de småbitte stræder.

Dagen sluttes af med aftensmad og shopping i Athens charmerende centrum.

Dag 3: Efter morgenmad er der afgang til den store havn Pireaus. Herfra sejler I til den smukke ø Ægina, en sejltur på ca. 1 time. Ægina er en af de mange græske øer, men er ikke så kendt. Her nydes livet ved havnen og på det lokale marked midt i byen. Der vil være en engelsk guide, der kan køre jer rundt på øen – og hvor I også kan tage en svømmetur i det græske turkisblå hav.

Dag 4: Afgang fra Athen

Turen kan med fordel forlænges med flere dage for at opleve mere af det græske fastland eller med besøg på andre græske øer.