58 Rom centrum – 12 pers.

Info

Plads til 12 personer. Pris fra kr. 1085,- til kr. 1920,- pr. nat ved 6 personer. Ekstra person pr. nat kr. 250,-

Prisen er inkl. sengelinned, håndklæder, slutrengøring og turistskat. Minimumsophold er 4 nætter.

Lejligheden er ligger i det historiske distrikt Esquilino . Det er umuligt at tale om dette distrikt uden at nævne dets pulserende hjerte, repræsenteret ved Piazza Vittoria, som er berømt for sine fascinerende arkader og dets farverige marked. I de senere år er markedet blevet flyttet til en overdækket bygning, men det mindsker ikke fascinationen. Dette er et af ​​de mest karakteristiske markeder i byen og bør absolut indgå i din sightseeing. Når man taler om Esquilino kvarteret i dag er det et sammensurium af multietnicitet.
Vi er i en meget central zone, godt forbundet via offentlig transport. Hovedbanegården Termini og endda to metro stationer (Termini og Vittorio Emanuele) kan findes kun et par hundrede meter væk. Det er muligt at nå frem til Colosseum og Fori Imperiali , Basilica di San Giovanni in Laterano og Santa Maria Maggiore til fods.

Lejligheden ligger på 5. sal (med elevator) og er 130 kvm. Lejligheden består af et værelse med dobbeltseng og to soveværelser med hver 4 senge. Desuden to badeværelser med bruser, samt en stor stue. Stuen rummer et tekøkken, spiseplads, og en sovesofa til to personer. Lejligheden er nyligt restaureret og er møbleret med antikke møbler fra slutningen af ​​det 19. århundrede. 

Lejligheden er udstyret med vaskemaskine, opvaskemaskine, TV, a/c og Wi-fi. Værelserne vender ud til den store vej, hvorfra der kan være støj fra gaden.

 

 

Del denne rejse:

Facebooktwittermail