Villa Luppis – nær Venedig

Info

Villa Luppis – ægte ferieglæde og romantik nord for Venedig

Italiensk gæstfrihed når den er allerbedst. Dette sted er ganske enkelt et unikum i personlig, velment og professionel service. Her er alt, hvad I behøver for en rolig, romantisk ferie i fantastiske omgivelser. Med kort køreafstand til Venedig, kan I endda gå hele den romantiske vej med et besøg i den skønne by.

Det er fruen selv der tager imod gæsterne og hun ved, hvad hun snakker om. Hun viser rundt i den skønne gamle villa, der har altid har været i familiens eje. Her kan I gå på opdagelse i den store have – tage et spil tennis – besøge villaens egne lille kirke – svømme en tur i den store pool – smage på vinene fra Villa Luppis egen vinkælder eller nyde den store samling af ure, som fru Luppis har samlet i gennem mange år.

Morgenmaden indtages på den overdækkede terrasse med udsigt over en særdeles velholdt gammel have og med udsigt til poolen. Mens aftensmaden nydes under en af de store parasoller ud for den elegante restaurant, som Villa Luppis også tilbyder.

Villa Luppis råder over 39 værelser, som alle er smagfuldt indrettet af fruen selv. Her er virkelig kælet for alle deltaljer i valg af møbler og hos fru Luppis bliver der passet godt på gæsterne.

I receptionen møder I professionelle engelsktalende personale. Her kan I bla. få hjælp til at arrangere en udflugt til Venedig eller måske en cykeltur i nærområdet. Villa Luppis udleverer også rabatkuponer til Outlet Shopping, som også ligger i ganske kort afstand fra villaen.

Vi anbefaler minimum 2 dage her for at kunne nye stedets faciliteter og få den gode stemning ind under huden.

Hvis I flyver til Venedig Treviso tager det ca. 45 at køre til Villa Luppis.

Priserne er inkl. stor morgenmadsbuffet.

 

Vi anbefaler

Priser 2016

single vær.

dobb. vær.

dobb. Superior

20/4-20/10

895,-

1.080,-

1.280,-

Priser 2016

20/4-20/10

single vær.

895,-

dobb. vær.

1.080,-

dobb. Superior

1.280,-