Prøv noget nyt i Toscana

Mange har været i Toscana. Det smukke landskab forbløffer gang på gang for ikke at tale om de små gudesmukke landsbyer, der ligger som perler på en snor.

Toscana er altid et besøg værd og nu kan I opleve endnu mere – prøv f.eks.:

 

Dag 1:

Fly til Pisa eller Firenze. Afhentning i lufthavnen og kørsel til hotellet. Eftermiddag til fri disposition – se lidt af stedet – gå en tur i parken – svøm en tur i poolen. Tag en kaffe på terrassen. 3 retters aftensmad med vin. Overnatning i dobbeltværelse.

Dag 2:

Efter morgenmad kørsel til Pisa. Her er en 2 timers guided tur med engelsk guide. Vi ser bla. Det skæve Tårn og dåbskapellet. Efter frokost køres på en af de lokale vingårde, hvor vi prøvesmager 3-4 forskellige vine og smager også lokalproduceret skinke og pølser. Retur til hotellet og tid til en tur i poolen eller et glas vin på terrassen. 3 retters aftensmad med vin. Overnatning.

Dag 3:

Efter morgenmad går vi i køkkenet og her er der 3 times madlavningskursus med fokus på lokale råvarer og ægte håndværk. Om eftermiddagen kører vi til Volterra, hvor der kan shoppes de allerbedste italienske mærker i tøj og sko samtidig med, at I får en enestående oplevelse i en af de mest charmerende byer i Toscana. Sidst på eftermiddagen kører vi en tur i det smukke landskab og slutter dagen af på en lokal restaurant, inden vi kører tilbage på hotellet.

Dag 4:

Efter morgenmad og måske en tur i poolen er der afgang mod lufthavnenone

 

 

Fil 27-02-2016 17.20.36

Fil 27-02-2016 17.19.43