20 Rom centrum – 9 pers.

Info

Plads til 9 personer. Pris fra kr. 1314,- til kr. 3085,- pr. nat ved 6 personer i lejligheden. Ekstra person pr. nat kr. 350,-

Prisen er inkl. sengelinned, håndklæder, slutrengøring og turistskat. Minimumsophold 4 nætter. 

Lejligheden er beliggende på hjørnet af Via della Vite og Via del Corso, lige i hjertet af byens centrum og kun 300 meter fra den verdensberømte Spanske Trappe. Den er beliggende på øverste etage i en dejlig 17. århundrede bygning, en af ​Ottoboni dynastiets ejendomme, en venetiansk familie, som rummede medlemmer som Pave Alexander VIII (fra 1689 til 1691).

Som et resultat af dets arkitektoniske værdi, er palæet en fredet bygning og derfor har det ikke været muligt at udvide med elevator til øverste etage (6. etage), hvor lejligheden er beliggende. Elevatoren stopper på tredje sal, adgang det sidste stykke via trappen.

Den 100 kvm store lejlighed er rektangulær med vinduer på tre sider. Den består af en stor godt belyst stue med tekøkken/spisestue, 2 badeværelser og 3 soveværelser.  Lejligheden har et selvstændigt centralvarme system, og der er klimaanlæg i hvert rum. Den indeholder også en vaskemaskine, to fjernsyn med de vigtigste italienske tv-kanaler og gratis Wi-fi.

Den store terrasse, som kan tilgås fra den lille stue, er møbleret med et bord og stole og her kan man være i skyggen af ​​et rullegardin. Vinduerne på den vestlige side af bygningen er med udsigt til Via del Corso og vender ud til et stort tag og dermed er lejligheden også meget stille.

 

Del denne rejse:

Facebooktwittermail