18 Rom centrum – 4 pers.

Info

Plads til 4 personer. Pris fra kr. 720,- til kr. 1050,- pr. nat ved 2 personer. Ekstra person pr. nat kr. 200,-

Prisen er inkl. sengelinned, håndklæder, slutrengøring og turistskat. Minimumsophold er 4 nætter.

Lejligheden er 65 kvm og ligger på tredje sal i en bygning fra det 18. århundrede. Lejligheden består af tre værelser og har udsigt over de karakteristiske bygninger på Via Leonina.

Lejligheden består af en lys stue med freskoer i loftet, og er møbleret med et stort spisebord, sofa, LCD TV og hi-fi. Det store soveværelse er udstyret med to enkeltsenge (90x200cm)
Det andet soveværelse ligger på toppen af en vindeltrappe og er udstyret med en enkeltseng og en puf, som kan omdannes på en anden enkeltseng.

Køkkenet er fuldt udstyret med vaskemaskine og opvaskemaskine. Badeværelse med bruser.

Lejligheden har selvstændigt varmeanlæg,  a/c og Wi-fi.

Lejligheden er beliggende på Via Leonina i det centrale Rione Monti-distrikt. Rione Monti er den ældste bydel i Rom, og ligger kun en kort gåtur fra Forum Romanum, Colosseum og Piazza Venezia. Dens gader og stræder er fyldt med restauranter, vinbarer og butikker med kunsthåndværk, og det er en af de mest livlige og maleriske områder af byen. Fra lejligheden er det let at nå byens centrum til fods eller med offentlige transportmidler: Cavour metrostationen er kun 100 meter fra lejligheden, mens bus nr. 117, der går til den Spanske Trappe og Via del Corso stopper i nærheden.

 

 

 

Del denne rejse:

Facebooktwittermail