07 Rom centrum – 5 pers.

Info

Plads til 5 personer. Pris fra kr. 895,- til 1340,- pr. nat ved 2 personer. Ekstra person pr. nat kr. 250,-

Prisen er inkl. sengelinned, håndklæder, slutrengøring og turistskat. Minimumsophold er 4 nætter.

Campo de ‘Fiori er et af ​​de mest berømte torve i byen, der er kendt for sit traditionelle daglige marked og karakteristiske butikker, pizzeriaer og restauranter,  der tilbyder traditionelle romerske retter.

Fem minutter væk til fods er Piazza Farnese med sit palads fra det 16. århundrede , Via Giulia med sine elegante aristokratiske residenser og antikke butikker, den berømte Piazza Navona, Pantheon og Campidoglio.

Trevi-fontænen, Peterskirken, Forum Romanum og Colosseum er også inden for gåafstand. Dette er hjertet af hovedstaden, et sikkert, roligt, elegant og historisk område.

Lejligheden – ligger kun 150 meter (2 minutter til fods) fra Piazza Campo dei Fiori, i Via San Salvatore i Campo, en lille og karakteristisk renæssance gade i hjertet af det historiske Rom.

Lejligheden ligger på tredje sal (ingen elevator) i en bygning fra det 15. århundrede, dekoreret med kalkmalerier, der stadig er synlige på facaden. Faktisk er denne bygning nævnt som et eksempel på kunst og historie i “Vejledning til distrikterne i Rom”, der illustrerer den kulturelle værdi af den bolig, vi tilbyder.

Fra den lysende stue er der en vidunderlig udsigt til tag-top terrasser med oaser af citrontræer og videre til kuplen af ​​kirken S. Carlo Catinari. Lejligheden er på 50 kvm, og består af  to værelser. Der er adgang til lejligheden via en karakteristisk intern trappe. Der er adgang til stue, soveværelse og badeværelse fra forhallen.

Den rummelige stue er indrettet med spiseplads og et veludstyret tekøkken. Der er en opholdsstue med satellit-TV og en komfortabel dobbelt sovesofa. En femte seng kan stilles i stuen. Badeværelse med bruser.

Der er soveværelse med en dobbeltseng (queen size) og med en rummelig garderobe.

Lejligheden har selvstændig opvarmning, gratis WI-fi og a/c.

 

 

 

Del denne rejse:

Facebooktwittermail