06 Rom centrum – 4 pers.

Info

Plads til 4 personer. Pris fra kr. 775,- til kr. 1095,- pr. nat ved 2 personer. Ekstra person pr. nat kr. 250,-

Prisen er inkl. sengelinned, håndklæder, slutrengøring og turistskat. Minimumsophold er 4 nætter.

Lejligheden er beliggende i det gamle populære Celio-området, en af ​​byens mest spændende kvarterer, hvor mange romerne stadig lever, men også mange udlændinge, der tiltrækkes af dens maleriske funktioner og central placering. Lejligheden er beliggende i det vigtigste arkæologiske område, kun 150 meter fra Colosseum!

Der er karakteristiske vinbutikker, (gamle vinbarer) taverner, hvor du kan smage det romerske køkken, samt italienske og internationale restauranter og et frugt- og grøntsagsmarked, vaskerier, foto butikker, lokale håndværkere, teatre, biografer, et hospital og et postkontor.

Lejligheden er 45 kvm og elegant med en terrasse på 7. etage (6 etager med elevator plus 1 trappe op til sidste etage), som vender ud mod tagene rundt om Colosseum. På terrassen kan du nyde morgenmaden i skyggen af en parasol eller spise aftensmad og nyde Roms berømte sommervind, “Ponentino”.

Lejligheden er møbleret i moderne stil. Den består af et soveværelse med en dobbeltseng og en opholdsstue med en dobbelt sovesofa. Der er desuden farve-tv, et fuldt udstyret tekøkken og et badeværelse med bruser.

Lejligheden har eget varmeanlæg, a/c og gratis Wi-fi. 

 

 

Del denne rejse:

Facebooktwittermail