04 Rom centrum – 2 pers.

Info

Lejlighed til 2 personer. Pris fra kr. 515,- til kr. 795,- pr. nat for 2 personer. Pris er inkl. sengelinned, håndklæder og slutrengøring.

Lejligheden ligger i Monti-distriktet i Via Leonina (på hjørnet med Via Urbana) –  på 2.sal. Monti er en af ​​Roms mest antikke bydele.

Lejligheden består af værelse med en dobbelt sofa-seng (190X160 cm), et fuldt udstyret tekøkken og badeværelse med bruser. Der er a/c, satellit-tv, cd stereoanlæg, selvstændig opvarmning, hårtørrer og gratis Wi-fi.

I oldtiden var det her de romerske legioner blev indkvarteret, mens området i dag, med dets stræder og smalle snoede gader, er et af de mest charmerende og maleriske områder af byen. Dette er hjertet af det gamle Rom, bare et par minutters gang fra Colosseum og Forum Romanum.

Du kan nemt gå rundt om det historiske centrum herfra, eller komme omkring med offentlig transport. Metrostationen Cavour ligger kun 20 meter væk, mens Bus n. 117 standser lige i nærheden og tager dig til Den Spanske Trappe og Via del Corso på et par minutter.

 

Del denne rejse:

Facebooktwittermail